lördag, 15 december, 2018

Apg29 i Vännäs

Apg29 i Vännäs

november 13, 2015 Publicerad av Kommentera

Det finns en lärjungaskola som arrangeras av Equmeniakyrkan, Equmenia och Karlskoga folkhögskola som heter Apg29. Det innebär att deltagare från hela världen finns med och går de tre månadernas utbildning som, liksom namnet antyder, försöker vara en fortsättning på Guds verk i Apostlagärningarna.

Under februari-april 2016 blir det en ny Apg29-skola och den är inte bara i Sverige utan på hemmaplan i Västerbotten. Vännäs utgör basen och sedan kommer församlingar som Kvarnåsen/Norsjö, Kalix, Vasa (Finland) och Gällivare att få utmanande besök av skolans team. Temat är Northern Lights.

Skolan kommer att vara engelskspråkig och i år göras i samarbete mellan Equmeniakyrkan och indiska Hindustani Covenant Church, HCC. Inbjudan har dessutom skickats ut till samtliga av Apg29:s samarbetsländer med hopp om deltagare från hela världen. Vi räknar med ungdomar från Chile, Mexiko, Kina, Indien, Pakistan och ev. Tanzania.

Är du intresserad eller känner någon som skulle vilja gå en lärjungaskola? Läs mer på http://se.acts29.se/lander/sverige

Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2015, men ansökningstiden är förlängd, så anmäl dig så snart som möjligt!

Läs mer och anmäl dig på hemsidan för Apg29.