lördag, 15 december, 2018

Bibelfjäll Hanna Östberg

Bibelfjäll Hanna Östberg

april 13, 2016 Publicerad av Kommentera

Hanna-Östberg

Namn Hanna Östberg
Ålder 21 år
Hemort Halmstad

Hur hamnade du på Bibelfjäll?
– Jag ville gå en bibelskola men inte en renodlad sådan. Jag googlade runt och hittade Bibelfjäll. Sen fick jag reda på att en jobbarkompis skulle ha gått här ifjol och när han berättade om den tyckte jag det lät bra.

Bästa minnet under Bibelfjäll?
– Ute-veckan där vi sov i tält 5 dagar v.11-12. Vi grävde också bivack och sov där en natt. Vi hade olika dagsturer och fick uppleva hur det är att bo ute. En annan sak är också alla gånger jag vågat göra något jag inte skulle vågat göra annars. Att få utmana sig själv har gjort att jag vuxit som person.

Varför ska andra gå Bibelfjäll?
– Du får uppleva många saker som inte upplevs annars, tex fjällen på olika sätt under olika årstider. Dessutom blir du en del av en bra gemenskap genom att bo såhär och prata om djupa grejer.

 

Är du också intresserad av Bibelfjäll?
Bibelfjäll är en kurs i Hemavan som fokuserar på de tre delarna Bibeln, fjället och mötet.
Läs mer på www.bibelfjall.se
Ansök på Härnösands folkhögskola