tisdag, 22 januari, 2019

Bibelfjäll Marina Johansson

Bibelfjäll Marina Johansson

april 14, 2016 Publicerad av Kommentera

Marina-Johansson

Namn Marina Johansson
Ålder 26 år
Hemort Norsjö

Hur hamnade du på Bibelfjäll?
– Många kompisar har gått förut men jag inte tänkt göra det själv. Mina tidigare studier gick dock inte som jag ville. Samtidigt fick jag pikar från Gud. Min pastor sa att jag kanske borde gå Bibelfjäll? Jag fick förbön under ett möte och förebedjaren började berätta om när hon gick bibelskola, fast att jag inte pratade något om det själv. När jag sedan kom hem hade jag fått ett brev om nyårslägret i Hemavan med packlista osv, vilket i sin tur var märkligt eftersom lägret redan varit. Men då blev det tydligt för mig och jag sökte.

Bästa minnet under Bibelfjäll?
– Framförallt att det är kravlöst. Största kravet är att du är här, närvarande. Det är okej att misslyckas men också okej att testa allt vad gäller friluftsliv osv.

Varför ska andra gå Bibelfjäll?
– I princip samma orsak som bästa minnet, att man får prova på.

 

Är du också intresserad av Bibelfjäll?
Bibelfjäll är en kurs i Hemavan som fokuserar på de tre delarna Bibeln, fjället och mötet.
Läs mer på www.bibelfjall.se
Ansök på Härnösands folkhögskola