tisdag, 19 mars, 2019

Vikarierande ungdomskonsulent till Hortlaxkretsen

Vikarierande ungdomskonsulent till Hortlaxkretsen

juni 21, 2018 Publicerad av Kommentera

Till EFS i Hortlaxkretsen söker vi en

Vikarierande ungdomskonsulent, 100% läsåret 18/19

EFS i Hortlaxkretsen består av 6 föreningar, Hortlax, Blåsmark, Hemmingsmark, Bergsviken, Storfors och Högsböle med ca. 500 medlemmar. Kretsen samverkar med Hortlaxförsamling genom ett samverkansavtal, Storfors och Bergsviken arbetar för att bilda en samarbetskyrka, Tallhedskyrkan tillsammans med Hortlax församling. I kretsen finns ett arbetslag bestående av två präster förutom ungdomskonsulenttjänsten.

Dina arbetsuppgifter är att i samarbete med föreningarna samt ledarna i grupperna planera och genomföra ungdomsverksamhet.

Den verksamhet som bedrivs idag är Ungdomsgudstjänster, Ungdomsarbete i flera föreningar, skolverksamhet, lägerverksamhet och viss medverkan i gudstjänst.

Som anställd i EFS Norrbotten deltar du i regionens gemensamma arbete med konfirmations- och uppföljningsläger samt i gemensam fortbildning för präster och konsulenter.

Du som söker har ett engagemang för barn och ungdomar och god kännedom om EFS/Svenskakyrkan. Meriterande är tidigare erfarenhet av att jobba med ungdom. Du har körkort och tillgång till bil, stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

För mer information om tjänsten Henrik Näslund, missionsledare EFS Norrbotten, tel 0920-26 49 91, 070-300 85 22.

Lina Sundström, ordinarie tjänsteinnehavare, tel. 070-621 22 09

Löne- och anställningsvillkor enligt Branschavtal och Löneavtal Arbetsgivaralliansen Branschkommitté Trossamfund och Ekumeniska Organisationer – Vision.

Utdrag ur belastningsregistret, i vårt arbete med att vår verksamhet skall vara en trygg miljö för barn och ungdomar tillämpar vi Lagen om registerkontroll (2013:852).

Det innebär att den vi erbjuder anställning i EFS Norrbotten har skyldighet att uppvisa ett utdrag ur Belastningsregistret.

Vi förbehåller oss friprövningsrätt för tjänsten.

Tillträde 13 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till EFS Norrbotten, Box 942, 971 28 LULEÅ, alt. henrik.naslund@efsnorrbotten.nu. Din ansökan vill vi ha oss tillhanda senast den 24 juni.