tisdag, 31 mars, 2020

Webbsändning Se Be Ge 26 sept

Webbsändning Se Be Ge 26 sept

september 25, 2015 Publicerad av Kommentera

image001

Förföljelsen i Irak och Syrien fortgår och vi får nu fokusera på hur vi kan hjälpa dem som flyr till Europa. Gåvor som går till nödhjälpskontot går nu till de drabbade i flyktinghärjade i Sverige och internationellt. Likaså kommer delar av årets insamling Se Be Ge att gå till människor på flykt.

Lördag 26 september kl. 19.00

Webbsändning på efsplay.nu där flyktingars berättelser kommer stå i fokus. Vi kommer få lyssna till berättelser, be för de drabbade och ge hopp in i människors liv. Vi kan också bidra med våra resurser. Programmet gästas av bland annat Elias Tranefeldt, EFS-missionär, Ragnar Karlsson, om engagemanget bland nyanlända vid flyktingförläggningen, Gusum. Även Stefan Holmström, EFS missionsföreståndare och Erik Johansson, EFS internationella missionssekreterare kommer att vara med. Musiken leds av Maria Smeds, Uppsala och Markus Jönsson, Helsingborg. Programledare Paulina Hedman från Skellefteå, numer Uppsala.

Att ge

Överföra pengar

Du kan ge på flera sätt. Bäst är att använda inbetalningskortet som du fick med senaste numret av Budbäraren. Du kan också ge via bankgiro, 900-9903, via EFS hemsida eller via Swish, 123-900 99 03. Skriv ”Se Be Ge” i meddelanderutan.

Missionsauktion

Genom att bjuda på våra olika auktionsobjekt på Tradera kan du också vara med och ge. Det finns vackra indiska föremål, snygga sjalar, strutskött, en båttur på Skellefteälven, virkade grytlappar, en veckas vistelse på Gyngegården och mycket mer.

Meddela löftesoffer

För er som arrangerar ett evenemang med insamling i samband med Se Be Ge-sändningen kan ni meddela hur mycket ni samlat in under sändningens gång. Maila till sofie.siverman@efs.nu eller lämna ett meddelande på telefonsvararen 072-158 02 37.